Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Moučníky
TVAROHOVÉ VDOLKY

Ingredience:

25 dkg polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
25 dkg tvarohu
2 lžíce cukr moučka
5-9 lžic mléka /podle vlhkosti tvarohu/
4 lžíce rumu
3 celá vejce
rozinky /spařené horkou vodou/


Postup:

Vše smícháme. Lžičkou namočenou ve vodě, aby nám na ní neulpívalo těsto, vkládáme na olej malé hromádky a smažíme krátce do zlatova.
Osušíme na ubrousku přebytečný tuk. Pak podáváme ozdobené marmeládou nebo ochuceným tvarohem.








Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický