Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Teplá kuchyně
KUŘECÍ ROLKY

Ingredience:

kuřecí řízky
plátky šunky
plátky sýru
smetana na šlehání
bazalka nebo libeček
máslo na vamazaní mísy
suroviny na trojobal


Postup:

Kuřecí řízky si naklepeme na tenké plátky, aby z nich šly utvořit rolády. Plátky posolíme, posypeme čerstvou nebo sušenou bazalkou /nebo libečkem/. Poklademe plátky šunky a sýru, zarolujeme do pevné rolády, můžeme spíchnout jehlou. Rolády obalíme v trojobale, vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a zalejeme smetanou. Mísu zaklopíme a dáme péct do dobře vyhřáté trouby. Před koncem pečení na chvíli odklopíme a necháme zezlátnout.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.








Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický