Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Teplá kuchyně
CHLEBOVÉ ZÁVITKY

Ingredience:

několik krajíčků chleba
plátkový sýr
plátky slaniny
cibule
ingredience na trojobal








Postup:

Krajíčky chleba /může být i malinko starší/ rozkrájíme na špalíčky. Cibuli nakrájíme na větší kousky a připravíme si sýr a slaninu. Ke každému kousku chleba přiložíme kousek cibule, zatočíme do plátku sýru a anglické slaniny, zajistíme párátkem proti rozbalení. To vše obalíme v trojobale, obalení ve vajíčku a strouhance opakujeme ještě jednou. Závitky zprudka opečeme na oleji, osušíme na ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší a oblohou, nebo jen se zeleninovým salátem.








Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický